Kuat Tidur

Betul ke kalau kuat tidur masa preggy ni anak yg bakal dilahirkan nanti akan jadi LEMBAB? mak mertua sy bagitau mcm tu kat husband sy sebab dia cakap sy ni kuat sangat tidur.

93 Balas

Mertua sy pun kata mcm tu.. Tp biar la.. Dh asyik. Nak. Tdo sja kerjanya... 😅

Mesti ur husband iq mcm einstein kan.. sbb mak die konon x tido mase pregnant

4y ago

duduk sendiri nak buat apa pun tkde penghalang . hihi . tp tkde pun klau kuat tidur ni anak jadi pemalas . dh klau memang pemalas xboleh buat apa jugak

Hahahaha sy ssh nk tido plk tgh hri.. Tkt skit kepala.. Kalau mlm je tdoo😁

ehh karut sggh, alhamdulillah sy kuat tdr ank ok cergas n actv lg

5y ago

Alhamdulillah. Harap baby sy pon baik2 je nanti😊

Abaikan jer sis..yg pnting kta jaga diri dan kandungan..

Jgn prcya dgn bnda mcm tu... Sy pn kuat tdo msa preggy.

Yeke. Husband sy lak siap suruh tidur ptg lg 😂

hahaha. mak mentua saya sporting alhamdulillah.

Tak lah sis..... Mana ada cam tu,😅hHhaha...

Sy kuaat sgt tidur masa pregnant. Ank sy sgt aktif