bayi kuat tidur

anak saya umur 3 bulan 14 hari, normal ke kalau dia kuat tidur ya ? sbb sy tgok ank kwan2 sy yg sebaya dia kurg tidur , asyik bermain je . anak sy pulak, byk tidur #newmom #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom #bantusharing #Sharing_dong_Bund

2 Balas

Sis, you study wake windows dan recommended sleep needed for babies. Then you tahu sleep routine anak normal atau tak.