Kuat Tidur

Betul ke kalau kuat tidur masa preggy ni anak yg bakal dilahirkan nanti akan jadi LEMBAB? mak mertua sy bagitau mcm tu kat husband sy sebab dia cakap sy ni kuat sangat tidur.

93 Balas

Dulu kawan2 yg ada anak selalu pesan masa mengandung ni jela dapat banyak tidur. Nanti dah bersalin nak kena berjaga malam lg.

saya pun kuat tidur la saat2 dekat2 menunggu due ni.. habisss la anak2 kita lembab!! hahhahaa.. tak la, saya rasa tak betul juga kot kan

4y ago

Sma ngn sya lah. Smnjak tunggu hari ni. Asyik nak tdo ja mata. Nth knp 😅😴

Saya mmg mudah penat... Alahan pon teruk.. Mak ok jer.. Dia paham.. Mmg sy byk rehat, tdo.. Suami pon xkata apa.. Dia pon kesian tgk sy...

HAHAH perli ke apa tu 😅 Kita pegnen bukan suka2 nk tidur selalu. Kdg2 baring pon boleh terlelap sendiri.

Saya pun kuat tdur ada yang kata nnty baby besar dalam perut susah besalin.. tapi saya tak mampu kawal gntuk saya.. hnya mmpu bertawakal je.

4y ago

Baby besar klau ada gdm yg under control je..

mak mntua sy pun ckp cmtu tpi sy balas balik, tkdelah mak org malas tu akan pemalas jgak tkdelah psal kuat tido baby malas😁

saya pula, suami yang suruh tidur. rehat banyak2. jgn buat kerja berat dan sibukkan diri 😂 tp no worries, awk mmg kena rehat ...

sy tak tido sgt cuma lebih suka golek2 kat katil sebab belakang badan tu makin lenguh2. nasib la husband jenis fhm.. huhu..

haihhh.. klu menantu serba x kena... cerrr ank die yg buat, serba boleh😏

4y ago

😂😂😂

Mak mertua saya pulak cakap kalau kerap tidur terutama tidur petang nanti baby besar n susah nak bersalin. Wallahualam