mandi malam

Betul ke ibu hamil tak boleh mandi malam? Ada pantang larang apa lagi ?

42 Balas

sy kje shift balik 1pagi terus mandi awak.. tak tahu pula ada pantang..😣

Boleh ja.. body heat tggi kot msa mgndung... shari hmpir 4/5x mndi sy dlu..😅

5y ago

Oh tu laa. Sbb kadang malam panas, mmg kena mandi baru tidur lenaaa. Lepas dah mandi baru boleh lena

Saya malam slalu rasa panas...saya mandi je..kan xselesa tido berpeluh

Sy mndi malam just bsuh² badan utk selesakan badan sblom tdo

Boleh jer mommy...sy dlu selalu gak mndi mlm2...

Sy pon kerap mandi malam skrg sejak pregnant

Badan kita bukan span boleh serap air 😂😂

5y ago

Hahahaa kan tu la. Sbb org dulu suka kaitkan dgn paru2 berair kalau mandi malam

Sy mandi je. Klu xmnd xleh tido. Panasssss

Bulih jaa..Tpi basuh2 jaa..Jgn mndi lama2.

Sebaiknya jangan sampai lewat malam laa.