Curhattttttt mulut mertua haihhhh

Betul ke baby yang kurang gi bersiar siar jalan jalan ni kecik kalau nak banding dgn budak lain ? Mak mertua saya la cakap .. sekarang kan musim panas sampai ke gelap .. so kalau saya bawak anak jalan2 pun kejap jelaa .. xkan nak duk atas jalan je memanjang .. bukannya berkurung dalam rumah terus .. xkeluar langsung .. saya pun tahula anak saya .. dah makpak nya kecik xkan anaknya nak gemuk serupa giant pulak 😭😭😭 kadang2 serabut dgn mulut org tua ni serba xkena ... Disuruhnya bagi makan umur 4bulan .. nak mengajar anak tido dalam buai , jangan dukung la apalaa uii serabutt .. time apa2 aku tengok xde pulak mari tolong jaga anak aku .. aku pantang pun sorang2 je .

1 Balas

kesian sis,semoga sis tabah ye,😭 geram la dpt mk mertua cerewet ni