Tumpang tanya

Betul ke apps ni bagitahu ?

Tumpang tanya
7 Balas

Betul la tu.. sya pula klu scan edd berubah. Sya just ubah ja due date tu...... Cuma berat tu kadang x tepat. Mcm sya 25w klu ikut app berat bby 600+ gram ja.. tapi scan dah 827g.

3y ago

betul cuma berat je ada lari sikit

Apps cuma sebagai panduan je.. yg penting checkup setiap bulan dan ultrasound scan.. tp app ni boleh tambah banyak ilmu

Apps ni UTK pengetahuan jgk UTK yg baru nak pertama ..ikut tarikh tepat..kira DPT tau perkembangan setiap minggu

boleh ikut je..beza sikit ja dgn tarikh doktor BG..lebih kurang sama ja..berat bby tu atas pemakanan kita...

app ni kira due baby berdasarkan maklumat yg kita beri sis. . jadi insyallah 80% boleh ikut😊

Ikut tarikh yg doctor bagi, sbb tu lebih accurate

btl ke appss ni bg Thu yg Kita pergnent ?