Reward

Tumpang tanya, reward dekat apps ni dia update macam mana ye? Tiap kali nak redeem mesti dah sold out habis semua ☹️

12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Ada sis, saya beberapa kali buka masih ada lagi yg belum ditebus 🤗 Setakat sekarang reward yg saya buka, ada 3 lagi reward org belum habis tebus. Yg lain tu dah sold out

Hi, kami akan update reward 3-4 kali seminggu. Tetapi pengguna sangat cepat menebus walaupun kami update dalam bilangan yang banyak😅

3y ago

kan bagus poin boleh tebus untuk topup juga huhu..

sama la.. bila nk redeem semuanya dh sold out.. tp bila dah ada, kdg2 tinggal yg x diperlukan 😅

VIP Member

Banyak yg kita x nk. Yg kita nak laju je kena sambar. Ber huhu jela. Jom kumpul poin

VIP Member

sama laa.. mungkin belom rezeki kita lagi 😅 think positive 👍

Super Mum

.. just open app je slalu and cek kalau ade rewards baru..

Harap² dpt kumpul byk² reward bleh redeem barang utk bby

VIP Member

Btol tu. Saya dok tunggu je bila nak update. Tak sabar nak redeem

3y ago

Saya selalu terlambat. Bila nak redeem semua dah habis haha

Sis kne cepat . Hehe . InsyaAllah nnt ada rezeki sis.

VIP Member

aah kan.. sy tgk hbs sentiasa..