Reward

Tumpang tanya, reward dekat apps ni dia update macam mana ye? Tiap kali nak redeem mesti dah sold out habis semua ☹️

12 Balas

Ada sis, saya beberapa kali buka masih ada lagi yg belum ditebus 🤗 Setakat sekarang reward yg saya buka, ada 3 lagi reward org belum habis tebus. Yg lain tu dah sold out

Hi, kami akan update reward 3-4 kali seminggu. Tetapi pengguna sangat cepat menebus walaupun kami update dalam bilangan yang banyak😅

4y ago

kan bagus poin boleh tebus untuk topup juga huhu..

sama la.. bila nk redeem semuanya dh sold out.. tp bila dah ada, kdg2 tinggal yg x diperlukan 😅

Banyak yg kita x nk. Yg kita nak laju je kena sambar. Ber huhu jela. Jom kumpul poin

sama laa.. mungkin belom rezeki kita lagi 😅 think positive 👍

.. just open app je slalu and cek kalau ade rewards baru..

Harap² dpt kumpul byk² reward bleh redeem barang utk bby

Btol tu. Saya dok tunggu je bila nak update. Tak sabar nak redeem

4y ago

Saya selalu terlambat. Bila nak redeem semua dah habis haha

Sis kne cepat . Hehe . InsyaAllah nnt ada rezeki sis.

aah kan.. sy tgk hbs sentiasa..