Air Batu

Betul ke ada orang cakap kalau minum air batu selalu baby bole besar dalam perut.. Sy ni dah laa suka no minum air batu? kalau ais kosong jee minum bole buatkan baby beso ke.. Dekat rumah memang air sejuk jela sy cari dulu.. Air sejuk coway tu..

2 Balas

Sy dri start mngandung smpai dh dkt 7bulan ni.. Ais hri2..dh minum air sjuk cuckoo n ltk ais lgi😂tpi alhamdulillah g buat details scan.. Doc ukur kpla dn organ2 dlmn semua baby normal..

4y ago

Mitos jela ekk semua tu hihi.. Ok sis tq..

Tak betul sis.

4y ago

Mitos je laa ye smua tu.. Ok sis tq