Ingin tahu

Betul ka, org kata masa pregnegt kita meluat kt seseorg, nty baby keluaq muka baby mirip muka org yg kt meluat to, betul atau mitos

27 Balas

terjadi sis..smaada kbtulan @x wallahualam...masa saya mgndung mmg slalu sgt rsa meluat ngn en.somi wlupun x ada slh k apa rsa meluat j nth knp...lahir j ank ni mmg smua copypaste muka bapa...🤭🤭..nthen kisah bnr juga macik sblh rmh yg masa tu dia mngndung.. anti/ meluat sgt ngn pacik dpn rmh yg tgh kepala pacik tu botak...so setiap kali dia trnmpk pacik tu dia bisinglar rsa mnyampah katanya eeii ujang c ongas(kpala botak d tgh dlm slank sabah)nama pacik tu ujang...di takdirkn lahir anknya macik tu bayi perempuan pla tu...betul2 mcm kepala pacik ujang tu...botak d tgh juga...kesian ank yg yg mgsa akibat prgai maknya masa mngndung...sehg 2thn jugalar bayi tu brkeadaan mcm tu mujur akhirnya tumbuh jga rambut nya ank tu...alahaii..🤭🤭#kisahbenar

5y ago

Copypaste muka bapa tu sbb genetic, sis.. bkn sbb meluat..