Ingin tahu

Betul ka, org kata masa pregnegt kita meluat kt seseorg, nty baby keluaq muka baby mirip muka org yg kt meluat to, betul atau mitos

27 Balas

Rasanya betul sebab mak saya dulu mengandungkan adik saya, tak suka dengan Singh dekat ofis dia. Sekali keluar, bulu lebat, hidung mancung, mata bulat, bulu mata panjang & lentik & kening tebal tapi kulit putih. Tapi lama lama bulu kat badan tu hilang sendiri. Adik beradik kami semua mata sepet, adik saya sorang tu je yang mata bulat 😅