Orang dulu2 kata bila anak kita dah start main air liur, rambut kita pun mula lah gugur!

Betul atau tak? sebab sekarang sy tengah mengalaminya! stress tgk rambut banyak gugur 😫

5 Balas

Ada pula kwn sy ckp tunggu anak dah habis kuat merangkak, rambut akan pelan pelan kurang gugur.. Eh kerr boleh berdiri tu.. Sy btl2 kurang gugur rambut masa anak lancar jalan n sy x sedar rmbut btl2 kurang gugur sbb nya sy guna minyak rambut MDW, ada juga lah kurang sikit..

xpun. sy dri pregnant lgi dh bnyk gugur. skrg bru start tumbuh balik baby hair bnyk2. sy try guna syampu yg tgh viral kat twitter tu. moist diane.

3y ago

Bgus eh shampoo tu

Hehe normal. Sis.. Sy pun sdang alami. Anak siap sembur2 lagi air liur. Hehe. Redho jela.. Nnt OK blik

bagi saya ia x betul. tapi rambut saya selepas je brsalin mmg terus gugur. stress jgk dvuatnya 😪

Sy pun tgh mengalaminya. Anak baru masuk 6 bln. Pandai main buih2 mulut