susu anmum

Betol ke minom susu anmum bby besar..org ckp lh..sy kne kurangkn mkn nasi sbb nk kurang kn berat bdn..klau naik lg kne minom air gula.. Bole bg pendapat x? Tq?

15 Balas

Kalau tak kena kat diri sndri mmg la bole cakap macam2..knpa minum susu lain elok je tp bila anmum sangkut..lagipun syaratnya minum susu je tak kata wajib minum susu khas utk ibu mengandung..so ikut atas bajet nk minum anmum minumla..apa je khasiat kalau nk minum tapi kna kurangkan sukatan susu..padahal disarankan ikut sukatan susu tu bila nak bancuh..😆😆