Susu

Salam.. ada tak ibu2 mengandung kt sini amalkan susu fernleaf? saya minom susu anmum jadi cerry berry pulak. mungkin tk sesuai utk saya. saya cadang nk beli susu fernleaf. tp konfius yg mana lg bagus. full cream atau rendah lemak? ad suggestion tk?tq .

1 Balas

Saya minum susu tepung fernleaf. Sis kena try & error. Cuba mana2 susu yg sis nak tak kisah susu kotak ke susu ibu ke susu tepung. Ikut tekak time preggy.

5y ago

Saya minum yg family punya. Masatu tekak takleh manis. Tu pon sy buat tawar sikit.