best nyaaa mengandung Dan beranak

Bestnya..bahagianya Rasa bila dpat Tau Kita mengandung Kan..walaupon i tgah mngndung anak ke4 skrg..umur 32 dah..Ni Adalah yg Terakhir buatku..TERPAKSA Czer dri anak pertama..Allah Tak izin bukaan utk normal.i Redha.Sakit induce 2,sakit Czer.sakit contraction.semua Rasa dah.semua i happy.bahagia.Tgok anak2 sayang,kasih,rindu semua Ada..smpai Rasa syang anak Lebih dri suami.haha.suami sllu jeles..

1 Balas

bestnya sis sy 29 anak baru sorang hahaha czer jugak

5y ago

Heheh... Alhamdulillah..nti Allah tambah lgi rezeki.aminnn..