1st Czer, 2nd nak try normal tapi skrg Overdue

Boleh tak tolong bagi motivation pada saya, sebab dah mula rasa down sbb tak da tanda apa-apa untuk beranak. Sampai My mom sendiri cakap macam down kan I. Akibat czer baby pertama? Sedih lahhh...

2 Balas

semoga dipermudahkan urusan sis. abaikan mana yg negative ya. ibu kena kuat insyaallah mcm mana pon, semoga dipermudahkan urusan bersalin sis ?

xde apa lah..pedulikan mak tu, xde kena mengena pun. awk fokus saja pd diri sndri dan bby. emosi kena jaga, nak2 dh overdue ni.