Sakit bahagian kemaluan

Saya tengah mengandung 32 minggu. Ni adalah anak pertama sy. Sy nk tnya normal ke sakit kat bahagian kemaluan. Sy selalu sakit bahagian kemaluan bila sy bangun dri baring ,masa berjalan,duduk,dan masa mencangkung kat toilet.Sy rasa sakit sangat2 smpai brjalan pun terkangkang. Pada waktu malam pula,sy selalu sakit dan tegang kat bahagaian atas perut,sampai sy sukar bernafas..perut rasa senak. Semua ni menyeksakan saya. Suami tngok pun rasa risau smpai dia nk bawa sy terus ke hospital tp sy xnak .Ini normal ke utk ibu2 mengandung?#seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

3 Balas

saya pun sama mcm tu skrg 31week,bila tnye doktar dia ckp normal?kena sabar je la

normal, baby membesar. nk dkt due nnt lagi rasa xselesa dn sakit. huhu

normal. sbb baby nak membesar dan tgh cari jalan keluar nanti