Mengandung selepas bersalin czer

Assalamualaikum semua.. Siapa yg ada pengalaman mengandung selepas czer? 😅 Saran doktor 2-3 tahun utk pastikan luka btul² ok.. Tapi apa kan daya, saya mengandung time umur anak pertama baru setahun 3 bulan 😅 Confirm kena marah doktor kan?? kali ni boleh kerr bersalin normal?? #bantusharing share la dengan saya utk kurangkan rasa takut ni 😖

1 Balas

wasalam. saya pon mngandung blk wktu anak sthun 3 bulan.. alhamdulillah, normal... nurse n doktor pon xde la bising sbb sblom ni czer kn.. cuma nurse kk suruh refer hospital utk pantau kndungn blh normal ke x... just relax n jgn fikir negatif je..