Berapa lama anda perlu berurut selepas bersalin?
Voice your Opinion
3 hari
7 hari
14 hari
44 hari
Lain-lain (Sila nyatakan)

2953 respon

21 Balas

Kalau ikut bidan urut for our 1st and 2nd child, 7 days. - 3@4 hari berturut after bersalin dn dah keluar hospital - Hari ke 7 - Hari ke 25 @ 30 - Hari penutup pantang (44 @ 45) Kalai ikut sy? Sy nak tiap minggu 2x spnjg berpantang 😜

sbb czer..urut 3hri ..katanya urut buang bisa selepas operation.. alhamdulillah lepas tu rs ok n blh ulang alik nicu melawat ank sbb ank prem ms.tu

1 hari ja itu pun seminggu sebelum habis pantas, disebabkan badan dah tak boleh tahan. Sakit 🥴

Saya buat 3 kali sahaja selepas bersalin haritu. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

tak berurut pun, mak kata tak boleh berurut klu beranak czer😑

ank sulung selepas 10 hri..ank kedua sminggu lebih

kita berurut mula pantang dengan last pantang je

mummy, urut kene 3 hari berturut2 ke?

3 hari je #TAPxTanamera

Paling kurang 3 hari