Alhamdulillah

bersyukur sangat sangat. pagi ni scan 7w5d, dah ada jantung baby saya. first time dengar, happy sangat. kandungan ketiga saya 🥰 dua kandungan sebelum ni missed miscarriage. Alhamdulillah Allah bagi rezeki pada masa yang tepat. Percaya dengan rezeki Allah nak bagi ❤️ semoga membesar dengan baik, sempurna, sihat yaa anak mama 🥰 saya doakan semua orang dalam ni baby dalam kandungan sihat2 jaa.

Alhamdulillah
10 Balas

aminn. 7w da blh scan ke? btw Sy msuk 8w. Blum buka buku pink lgi

9mo ago

saya baru je buka buku pink, seronok bula dapat tgk jantung baby, saya pun gugur sebelum ni, semoga kandungan yang sekarang ni sihat dan membesar dengan baik. in shaa Allah