Alhamdulillah ❤️

Alhamdulillah happy sangat kali ketiga scan baru nampak kandungan dan nampak degupan jantung ❤️

Alhamdulillah ❤️
14 Balas

Tahniah sis, seronak dengar org prgnant. Doakan saya pulak lepas ni, baru je keguguran sebulan kandungan 3 bulan😥

2y ago

@tanpa nama, terima kasih sis🥰

tahniah sis.. alhamdulillah. doakan sy minggu depan nk pegi scan kali ketiga jga. hri tu nnpak kantung je 😞

2y ago

okay sis. thank u ☺️

lebih kurang saya! hehehmesti duedate pon dekat2 ni, saya hujung bulan 12 🫣

2y ago

Sama laaa hujung bulan 12 jugak ni supposedly due date 😂

Semoga kandungan kita semua dilindungi Allah🤲🏻❤️

sy pergi scan masa 6w4d dah nampak baby ngn heartbeat. lega..

Alhamdulillah tahniah.. tak sabar nk scan 9 weeks mgu dpn

Alhamdulillah.Tahniah!!!!!.Jaga diri dan kandungan..

Berapa minggu dah puan masa check kali ketiga?

2y ago

Saya minggu ke 9 check , sebab masa check minggu ke 6 tak nampak

alhamdulillah...😍

Tahniah yer sis🥰🥰❤🙏