Alhamdulillah

bersyukur sangat sangat. pagi ni scan 7w5d, dah ada jantung baby saya. first time dengar, happy sangat. kandungan ketiga saya 🥰 dua kandungan sebelum ni missed miscarriage. Alhamdulillah Allah bagi rezeki pada masa yang tepat. Percaya dengan rezeki Allah nak bagi ❤️ semoga membesar dengan baik, sempurna, sihat yaa anak mama 🥰 saya doakan semua orang dalam ni baby dalam kandungan sihat2 jaa.

Alhamdulillah
10 Balas

Alhamdulillah, tahniah sis. Hari tu saya scan 7w baru nmpk kantung je, baby xnmpk lagi. Ni 26hb scan kali kedua, harap nmpk baby dan dgr dengupan jantungnya. Doakan baby saya sihat ya. Risau + berdebar 🥺🥺 #firstbaby #firstpregnancy

9mo ago

Aamiin..Tq sis