Voice your Opinion
Boleh
Tidak

2426 respon

11 Balas

boleh depend pada kondisi ..jika isteri jnis rahim xkuat blh akibatkan alami bleeding+ spotting n etc .better jgn lakukannya tggu hingga 2nd trismeter supaya tidak memudaratkan😉 #TAPSupermoms

boleh..tp biasanya si isteri kurg selesa..ye laa awal trimester kan de alahan lagi..mood sume lari #TAPSupermoms

jika ada masalah dgn kandungan, spotting dll, baik relax dulu.. tanya doc. klu kandungan ok, diri ok, on je lh 😁

Boleh, depend on konsidi isteri.

jika dua dua nak

boleh. depends

depends

boleh