Anda berselera tinggi tak semasa hamil?

Select multiple options
Ya, dah mula berselera
Tidak, makan macam biasa je

1099 respon

14 Balas

Portion makan still sama je, sepinggan pon susah nak habis, kalau dekat rumah, nasi max pon 2senduk je, itu pon susah nak habis, nak masuk 7bulan, berat baru naik 1kg

trimester pertama Maggi kot yang lalu.....trimester kedua mgidam itu ini pulak cayang dalam perut ni haa... ada dapat..err...ntahh.... rezeki kottt

Saya makan yg boleh di makan je. Dan sangat sangat memilih sebabnya kalau saya salah mkn moning sickness saya akan teruk jadi saya elak itu.

maintain lg..cumaa awal ry je selera sampaai senak perut🤭..pastu terus beringat makan suku2 sbb GDM..kang naaya.. cekup next month

First trismeter tak selera 2nd trismeter berselera my 3 trismeter mula xselera balik

Berselera tapi x makan bnyak,perut makin sempit😅baru masuk 6bulan minggu depan..

Masa mula² hamil tak selera. Dah 2nd trimester baru mula berselera

3rd trimester.. Mula x selera mkn.. Perut makin berat dan penuh.

Tak pun 😭 terkulat kulat nak makan takut perut kosong

Berselera makan starting trimester ke2