Jika perlu dipilih, mana satu pilihan mommy?

Bersalin Hospital (Swasta) VS Upah Confinement Lady (CL) Selepas Bersalin. Kalau Mommies ada bajet RM5K yang mana satu mommies akan pilih?

Jika perlu dipilih, mana satu pilihan mommy?
47 Balas

1st kita kena tahu condition diri kita ketika hamil. kalau takde masalah sepanjang kehamilan Dan boleh bersalin normal...bolehla pilih utk hospital swasta...cost 5k mmg cukup utk hospt swsta jika bersalin normal yang kedua , pengalaman melahirkan anak sebelum2 ni ..ada org mudah sangat2 bersalin...tak sampai 2, 3 jam di labour room dah bersalin. macam saya Jenis yg pro-long labour...jadi saya akan pilih hospital swsta...untuk keselesaan Dan layanan yg baik.