Siapa pernah upah CL masa pantang?

Boleh sesiapa share siapa yang ambil confinement lady jaga masa pantang, mana yang ok sebab nampak banyak betul kat instagram pilihannya. CL kalau nak pilih apa kreteria paling penting ya kita nak kena bagitau . If siapa ada pengalaman mohon share ya ?

7 Balas

saya ambil CL daripada mamacare haritu sbb dia under kerajaan dan mmg terlatih. Mereka akan selalu ada kursus dan selalu mengkaji makanan2 pantang apa yg sbnrnya boleh dan xboleh. Saya suka la bab tu, selain org2nya berpengalaman dan urutan dan mknnnya sedap! lg best ambil 14hari sbnrnya, tp haritu sy ambil 7 hari je. 😄

4y ago

alamak maaf lmbt balass, sempat lg ke nak balas?

sya ambk CL bidan kpg n jga kite mmg tip top sya lgi lbih suka brpntang org yg lbih brpngalaman jga kite..mcm org tua bidan kpg..murah pun murah...

Sy pula plan nak ambil utk jaga baby sebulan selepas bersalin sambil2 belajar cara nak urus baby maklumlah first prgnant.

Saya pernah upah untuk seminggu...

Boleh search mamacare

rm 1599