Ibu, pernahkah anda mempunyai pengalaman bersalin secara sendiri?

Baca sini : <a href='https://my.theasianparent.com/bersalin-sendiri-di-hospital' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/bersalin-sendiri-di-hospital</a>
Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

819 respon

8 Balas

klu eya pun ibu tu positif ,jgn la di abaikan ibu tu seorang2 klu ada paa2 jadi dgn dia , mmg klu sy , sy akan saman staf2 yg bertugas masa tu sbb mendatangkan bahaya pd ibu dan anak haissss geram pla... dorg blh jak pakai baju ppe utk cek keadaan ibu masa tu... trkena dgn batang hidung sndri bru tau .. ksian ibu tu dgn bby nasip baik tiada apa2 yg jadi...

aku tak nafikan hospital sultanah Aminah Johor Bahru ramai doc dan nurse cuai .. itu belum lagi kau dapat dengan doc perangai syaitan .. kalau masa jahit pula ibarat kita ni tempat babi ni lepaskan geram .. Aku pernah bergaduh dengan doc sana nama flora pakar O&G .. biadap tak bertempat ..

alhamdulillah takpenah ..misi dan doc pakar jaga smpai sy msuk tmpt operation n pantau..smpai dh selamat bersalin pun doc pakar n team alwayz ada pantau sy every hour....😉✌🏻

Tidak pernah. Bersalin ditemani doktor

hampir

Pernah

Tidak

tak