Alhamdulillah selamat bersalin 8August2020. Bersalin awal, 2kali induce due to air ketuban kurang (Oligo). Alhamdulillah.

Bersalin 37weeks 3days.

Alhamdulillah selamat bersalin 8August2020. Bersalin awal, 2kali induce due to air ketuban kurang (Oligo). Alhamdulillah.
47 Balas

Due sy sepatutnya harini 24ogos2020 tp xkesampaian Coz jd ank syurga masa bulan April.... Bila sedih tgk gmbr anak2 mommy yg comel terubat rindu kat anak syurga... Doakan sy ade rezeki lg mommy... 2x dh keguguran ...comel sngt awk baby... Membesar dgn sihat ye

4y ago

Terima kasih aunty. Allah, besar ujian sis. Semoga Allah gantikan dengan kebahagiaan lepas ni. In sha Allah anak syurga untuk sis. Semoga rezeki sis untuk mengandung dan melahirkan zuriat yang comel comel 😍

MasyaAllah comelnya sis senyum tu 😍😍, doakan sy dpt merasa jugak macam sis ye 🤲🏻😘

4y ago

Ya in sha Allah ada rezeki sis nanti. 😍🥰

Comelnya bby...cantik kulit dia. Boleh share petua sis mkn ape ye masa pregnen dulu hehe

Alhandulillah.. Tahniah sis. Selamat berpantang. Comellnya baby. 😘 ❤️

Bersihnya baby,manis ja senyum..share la mama dia amalkan apa kulit baby bersih ni

4y ago

Hihi bersih la kulit baby ,

Alhamdulillah tahniah! Comel baby senyum 🥰. Cantik tarikh bday 8.8.20

Alolooo sempat jeling siapa laa tu. 😚 Tahniah ya sis, selamat berpantang..

4y ago

InshaAllah terima kasih..

Alhamdulillah... Tahniah.. Comelnya, pandai dia senyum... 🤗

Tahniah sis, smoga sis and bby sihat slalu...😊😊

alhamdulillah....tahniah sis,selamat berpantang....