Jawab & Menang Hadiah Dari Cartoon Network!

Berita Gembira Parents! Kami mendengar luahan hati anda mengenai peraduan Cartoon Network baru-baru ini. Dengan itu, peraduan ini kembali dengan langkah-langkah yang sangat mudah untuk anda menangi! Peraduan ini hanya akan berlangsung selama seminggu mulai 5 Ogos hingga 11 Ogos 2022. Jangan lupa untuk ikuti semua langkah-langkah yang ditetapkan. 15 Pemenang akan dipilih untuk memenangi hadiah daripada Cartoon Network! Jom sertai peraduan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-menang-hadiah-dari-cartoon-network/1613?lng=my

Jawab & Menang Hadiah Dari Cartoon Network!
154 Balas

Jawapan untuk campuran warna yg dipaparkan adalah: 🟡 🔴 = 🟠 Kuning Merah Jingga 🔵 🟡 = 🟢 Biru Kuning Hijau 🔴 🔵 = 🟣 Merah Biru Ungu #CartoonNetworkAsia ❤️ #CartoonNetworkAsia ❤️ #CartoonNetworkAsia ❤️ @CartoonNetworkAsia Www.cartoonnetworkasia.com

jawapan kami.. kuning campur merah akan jadi warna orenn.. biru dan kuning akan bertukarr hijau dann.. merah campur biru akan menjadi ungu.. indahnyaa ciptaan tuhan.. warna warna ini sungguh menakjubkan.. bertuah dapat mengetahui.. lagi bertuah kalau dapat memiliki.. smoga ad rezeki kami.. #CartoonNetworkAsia

Hai theAsianparent Malaysia ❤ jawapan untuk campuran warna berikut adalah : 🟡 + 🔴 : 🟠 kuning merah jingga 🔵 + 🟡 : 🟢 biru kuning hijau 🔴 + 🔵 : 🟣 merah biru ungu #CartoonNetworkAsia

🟡 Kuning Di Raja 🔴 Merah Hati = 🟠 Oren Sunkist 🔵 Biru Polis 🟡 Kuning Buah Pisang = 🟢 Hijau Abang Askar 🔴 Merah Bunga Raya 🔵 Biru Si Awan = 🟣 Unggu Bunga Iris 🌺 #CartoonNetworkAsia 🌺 🇲🇾 SELAMAT MENYAMBUT BULAN KEMERDEKAAN YANG KE 65 🇲🇾

Hi there! The answers are: Yellow 🟡 Red 🔴 = orange 🟠 Blue 🔵 Yellow 🟡 = green 🟢 Red 🔴 Blue 🔵 = purple 🟣 Hopefully luck will be on my daughter’s side who really love arts and crafst activities 😍 #CartoonNetworkAsia

🟡 🔴 = 🟠 kuning merah oren 🔵 🟡 = 🟢 biru kuning hijau 🔴 🔵 = 🟣 merah biru ungu Semoga saya menang peraduan ini. Terima kasih #CartoonNetworkAsia

🟡 ➕ 🔴 🟰 🟠 Kuning Merah Jingga 🔵 ➕ 🟡 🟰 🟢 Biru Kuning Hijau 🔴 ➕ 🔵 🟰 🟣 Merah Biru Ungu #CartoonNetworkAsia

Jawapan bagi campuran warna : Kuning🟨 + Merah🟥 = Oren🟧 Biru🟦 + Kuning 🟨= Hijau🟩 Merah 🟥+ Biru🟦 = Ungu🟪 Hasil dari warna di atas maka terhasil lah warna pelangi🌈 #CartoonNetworkAsia

Bismillahirrahmanirrahim jawapan saya: kuning+ merah =oren biru + kuning = hijau merah + biru = ungu #CartoonNetworkAsia semoga rezeki anak saya.untuk mengasah ilmu.🫶🫶🫶🫶🫶

answer is 1. 💛+❤️=🧡 kuning+merah= jingga 2. 🔵+🟡=🟢 biru+kuning=hijau 3. 🟥+🟦=🟪 merah+biru = ungu #CartoonNetworkAsia smoge ade rezeki Nur Haura Luthfiyaa