Adakah anda memberikan bayi anda puting kosong?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2970 respon

12 Balas

P0qTidak..dr lahir hgga dah umo setahun sebulan...even husben ada blikan...tuk emegncy mcm g kk ke hsptl chckup klu lmbt bg susu tkut dia nangis ke apa..xblh dpjuk..tgk2.. qdia tahu tenangkn dri dia sndri dgn cara isap jari... Smpai la.nti dia trlena sndri..dia pn xkn selesa minum.susu d dpn org rmai..esp ms dkt tmpt penyusuan....nti dh setel chckup msuk kereta br dia claims nyusu😅😅😅✌.. alhamdulillah Allah pmudahkn segalanya spnjng mnjg dia...ada yg kata maybe sbb dia lahir prem..dia tahu cool down dri mcmne..sbb duk nicu sorg2 je ms awl dlu..mak xleh nk tggu..selagi ank xstabil msih on oksigen dgn antibiotik..kalau dia melalak pn misi bia nangis berjemaah..sbb tu dia jd behave kut..kena pndai tenangkn dri bila lapar or etc..

tak suke bagi gigi jdi tak ctk sebb ank buah ade pnh isap putin, walaupun mil ashik desak No means No

Awal-awal sahaja lepas hilang time travelling dulu, gantikan yang baru, dia dah tak nak puting.

tak.. dr anak no 1 sampai no 2.. xpenah amalkn.. nanti gigi xcntik 😊

dulu je bg sekarng dah tak,sejak anak demam batuk

Ya. Tp baby saya xsuka puting kosong

during sleep only😅

Ikut mood baby

kadang2

Tak