Adakah anda melihat nilai dalam perkhidmatan yang membolehkan ibu bapa memberikan barangan bayi dan anak-anak yang tidak digunakan kepada keluarga lain?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2609 respon

10 Balas

simpan barang yng anak tak guna da,dan memberi kepada anak anak lain,memupuk anak anak supaya bermurah hati

Bagus, supaya bila besar, anak2 lebih kepada sifat memberi dari kedekut.

tak nak membazir Serta brng baik masih baik boleh saja jika di share pd parent yg lain

Sye bersalin 24:6:2020

Ya, nilai murni bantu membantu sesama yang memerlukan.

Dr membazir baik sedekah.. Klu brg msh elok 😊

Ya sgt membantu

Ya 🤗

.. yes.

Ya