Seawal usia berapa bulan anda berhentikan anak anda memakai sarung tangan 'mittens'?
Voice your Opinion
> 3 bulan
< 3 bulan

2891 respon

22 Balas

lepas discharge dr hospital sy x bagi pakai kalau dkt rumah melainkan kalau jalan pegi berklinik 🤣 kuku mmg trim awal2

lepas sebulan da stop...kecuali klu cuaca sejuk...sya pakaikan lah kdg²...

Ank dh pndai isap.jari ms 1bulan setengah..ms tu dh stop pkai

Baby saya xsmpain3 months, sya stop lh pkaikan mittens

2 minggu usia baby dah buka

tu pon misi yang suruh 😂

3 ke 4 hari je pakai..

as recommend by doctor

Seawal 3bln,

tgk keadaan hehe