Berapakah anggaran perbelanjaan anda untuk bercuti dalam negara bersama keluarga?
Voice your Opinion
RM500-RM1,000
RM1,000-RM1,500
RM1,500-RM2,000
RM2,000 ke atas

2848 respon

14 Balas

Suka pergi bercuti dalam hotel yang banyak fasiliti. contoh mcm lexis ada kolam dlm bilik. arte damansara ada jakuzzi & pool. Anak suka mandi main air. bayar mahal sikit tp jimat xpyh keluar2 utk aktiviti

Xpernah sbb xpernah pergi bercuti pon..tu pon fil sponsor,kmi xmampu sebenarnye🙂

X pernah bcuti. Dua2 lbh suka duduk d rumah klu ms terluang🤭 #TAPSupermoms

bergantung tmpt dan berapa hari

Not more 1000 kalau dlm negara

kurang rm500 pun ado

Xpnah sbb jrg bcuti

500 to a thousand.

xpernah bercuti

Rm1000 - 1500