Siapa yang bercinta dari zaman sekolah/belajar dan akhirnya berkahwin?
Voice your Opinion
Saya!
Saya kahwin dulu baru bercinta

3244 respon

26 Balas

Saya bercinta selepas nikah..kenal kejap je tu pn xpnh jmpe..lepas tu sesi taaruf dgn kluarga dua blah pihak ada skali ...katanya nk brtunang n nikah..dh kwen br try knl btl2 n hti budi n etc.. alhamdulillah nk msuk 2 tahun usia perkahwinan kami

Sya bercinta dgn suami 1 tahun,cinta jarak jauh,Pahang Sabah 😍 lps tu suami ajk nikah,2x dtg Sabah minta restu keluarga,kli ke 3 alhamdulillah,tunang dgn nikah hri yg sama🥰skrg dh ade seorang putri🥰mujur sempat blik Sabah sblm pkpd

kenal since skolah menengah . 9 tahun bercinta then bincang sama ii untk bwak jmpe family masing ii . Family bincang untk tunang pkp . then nikah pon pkp . Baby klua time pkpd bulan 12 🤭❤️

Tukar kelas masa form4..nampak terus cinta pandang pertama..tuptup terus kawen umur 24. Suami sngt setia..jenis takut pompuan..kuikui..

bercinta masa kerja part time siang malam kerja. kerja malam kat warung, kenal dgn adik bos bercinta senyap2 terus tunang dan kahwin

Kenal waktu kerja, bos kt kerja.. Then brenti utk smbung bljr, still cntact.. Akhir sem tunang, abis bljr kawin

Knl dulu kemudian bcinta, knl thun 2016 nikah 2019, thun ni in sha Allah Dah timang baby 😍8/11due date

Sy kenal tahun 2018, tu pun dah hujung tahun , x silap hujung bulan 11 , kawin 2019 , dpt baby 2020 😅

Dari form 4. Kawen 9 tahun kemudian. Now dh 10 years with 4 kids 😊

9 tahun bcinta sebelum kahwin. This month anniversary pertama 🤗