Tips berjalan ketika berpantang 1minggu

Bercadang mahu berpantang di kampung selepas 1minggu bersalin. Ada tips tak apa perlu sediakan, mcm mana nak bawa baby, di dalam kereta khususnya, ketika dalam perjalanan??? Terima kasih ibu2

2 Balas

Sy dlu bersalin kt terengganu. Lepas seminggu nak kena blik johor smula. Nurse nnt akan terangkan cara2 utk perjalanan jauh. Dia ckp grk biar pagi. Dan kerap berhenti. Sebab kita akan cepat letih dduk menegak kan.. dia sarankan 2 jam sekali berhenti.

baby duduk dlam carseat