carsear untuk newborn

salam.. boleh suggest any carseat untuk baby newborn tak? sebab saya lepas je bersalin nanti nak balik kampung. jadi duk fikir takkan nak pegang baby sampai ke destinasi. sebab perjalanan mengambil masa dalam 2/3 jam juga. ataupun ada ibu2 yang pernah mengalami macam saya? bersalin dekat hospital negeri lain, berpantang dekat negeri lain. korang buat macam mana ya untuk baby? nak share tips pun boleh jugak. terima kasih 😊🙏🏻 #firstmom

3 Balas

Saya pon belum beli carseat. Due bulan 2. Tapi duk usha2 tu crolla pon nmpak ok. Newborn to 7y/o boleh pakai. Tak perlu nk tukar dh lps ni. Harga boleh tgok shopee sis

bab nak suggest carseat tuh takda . tapi saya dulu lepas discharge , mak yg akan tolong pegangkan baby. so kalau kata ada ada family yg bole tolong, okay juga.

Nak senang awak walk in kedai baby. Anak saya pakai Joie masa newborn.