17/1/2023 Due

Berbaki lg 10 hari nak sampai due 17/1/2023...tp masih belum ada tanda2 lg kecuali sakit celah kangkang,sakit pinggang,n perut mengeras tp xkerap sgt 15 minit skli...esok kmgkinan last checkup kt kkia..lps tu kalau xde trun tnda lg 16/1 dh kena serah diri,17/1 induce.. ada ke due sama dgn sy masih belum bersalin n xde tnda2 lg??😅

11 Balas

due kita sama sis..tp doc bg tarikh smpai 17hbln last checkup..😅😅😅nurse siap gosok perut sruh bby kluar sbelum 17hbln tu...sy mcm sis perut mgeras, sakit pinggang,sakit celah kangkang..tp tanda xde trun lgi..bby slesa lg dlm perut agknya

1y ago

aah penglaman bsalin sebelum ni mmg induce..sakit dia lain maciamm..insyallah kita bsalin sbelum due..aaminnn

due kita sama 17/1/23 sis..tp masih xde tanda2 lg nk bsalin.. saya sama mcm sis sakitt celah kangkang, sakit pinggang n bby mgeras tp x kerap..14/1 ni last checkup kk..pastu nnti doc bg tarikh serah diri klau msh x bsalin😂

1y ago

bby seronok lg dlm rahim🤭 sy last checkup 15/1 tu pun klau msih belum bersalin..ingtkn harini last checkup..klau 15/1 xbersalin lg 16/1 mmg kena serah diri dh,sbb doc dh bg tarikh siap2 masa kena warded 2/1 hritu..pstu 17/1 kena induce ..hrap2 bby kluar la sblum due ..nie pun dh xlarat dh,nk bernafas pun susah dh,ckp sikit semput,jln sikit sakit kt ari2

Due date awq sama macam saya 😂saya pun tak ade tanda ii nak bersalin lagi ade rase sakit ii tapi biase je lepas tu dah tak ade rase . Harap lha baby keluar sebelum tarikh due date . Saya first mom ☺️

1y ago

sy harini bru kluar darah,tp pegi hospital check jln xde bukaan lg,doc sruh blik dlu😌

due date saya 23/1/2023 tapi dah turun darah dan lendir coklat, bukaan baru 2cm sampai ke harini belum warded dan apa2 contraction 🥹

Sama la due date Kita, TDI p kk checkup 17hb Tu kalau X bersalin jugak Mai kk balik doc nk buat Surat ..adoi,, risau nyaa

Due sama 17/1 masih takde tanda tanda lagi . 17/1 Last checkup lpastu jumpa doc nati doc bagi tarikh lain

saye due 14/1 I pun Masih Belum ade tanda2..first pregnancy..hanya tempat private part tu je ade Rasa sakit

1y ago

tinggal 4 hari lg tu ..setiap org dugaan lain2 kan...lain org ank first cpt kluar ..kita nie dugaan lmbt kluar ..

Due kita sama. Pun blm ada tanda nk bersalin. Semoga nnt kita dpt bersalin normal sbm due. Aamin

Sy due sama mcm sis..tanda xdak lagi..14 ni kena selok..xtau laa mcm mnaa huwaaa..

1y ago

Yup2 ..doc kata untuk check laluan ..ada mmber hospital yg sama..bila smpai tarikh doc tu seluk tgok2 dah terbuka 2 cm..esok tu bersalin..padahal tanda apa xturun

due sama 17/1/23 tapi Alhamdulillah 9/1/23 dah bersalin