17/1/2023 Due

Berbaki lg 10 hari nak sampai due 17/1/2023...tp masih belum ada tanda2 lg kecuali sakit celah kangkang,sakit pinggang,n perut mengeras tp xkerap sgt 15 minit skli...esok kmgkinan last checkup kt kkia..lps tu kalau xde trun tnda lg 16/1 dh kena serah diri,17/1 induce.. ada ke due sama dgn sy masih belum bersalin n xde tnda2 lg??😅

11 Balas

due kita sama sis..tp doc bg tarikh smpai 17hbln last checkup..😅😅😅nurse siap gosok perut sruh bby kluar sbelum 17hbln tu...sy mcm sis perut mgeras, sakit pinggang,sakit celah kangkang..tp tanda xde trun lgi..bby slesa lg dlm perut agknya

1y ago

aah penglaman bsalin sebelum ni mmg induce..sakit dia lain maciamm..insyallah kita bsalin sbelum due..aaminnn