17/1/2023 Due

Berbaki lg 10 hari nak sampai due 17/1/2023...tp masih belum ada tanda2 lg kecuali sakit celah kangkang,sakit pinggang,n perut mengeras tp xkerap sgt 15 minit skli...esok kmgkinan last checkup kt kkia..lps tu kalau xde trun tnda lg 16/1 dh kena serah diri,17/1 induce.. ada ke due sama dgn sy masih belum bersalin n xde tnda2 lg??😅

11 Balas

due kita sama 17/1/23 sis..tp masih xde tanda2 lg nk bsalin.. saya sama mcm sis sakitt celah kangkang, sakit pinggang n bby mgeras tp x kerap..14/1 ni last checkup kk..pastu nnti doc bg tarikh serah diri klau msh x bsalin😂

1y ago

bby seronok lg dlm rahim🤭 sy last checkup 15/1 tu pun klau msih belum bersalin..ingtkn harini last checkup..klau 15/1 xbersalin lg 16/1 mmg kena serah diri dh,sbb doc dh bg tarikh siap2 masa kena warded 2/1 hritu..pstu 17/1 kena induce ..hrap2 bby kluar la sblum due ..nie pun dh xlarat dh,nk bernafas pun susah dh,ckp sikit semput,jln sikit sakit kt ari2