17/1/2023 Due

Berbaki lg 10 hari nak sampai due 17/1/2023...tp masih belum ada tanda2 lg kecuali sakit celah kangkang,sakit pinggang,n perut mengeras tp xkerap sgt 15 minit skli...esok kmgkinan last checkup kt kkia..lps tu kalau xde trun tnda lg 16/1 dh kena serah diri,17/1 induce.. ada ke due sama dgn sy masih belum bersalin n xde tnda2 lg??😅

11 Balas

Sya pon 17/1 cuma skit pinggang,megeras

1y ago

sama,celah kangkang pun sakit,misi kata normal sbb sarat dh,kpla bby pun dok kt bwh dh