just mum

Saya nk tnya 37week2d mmg akn krap jd skit kpla ka?..due 17/1..tp tnda2 xdk lg la nk bslin..org byk kta klau dkt2 due tp xdak tnda nty kna sumbat ubt btoi ka?

2 Balas

Sy dulu dah nak dkt due sllu jd sakit kepala..hari due date still x bersalin lg..pegi check up..dktr check tetiba ade darah tinggi..so kne paksa bersalin..kne induce..xboleh normal sbb baby dah terbelit tali pusat..so bersalin laa secara czer..

Saya dah 34W sakit kepala tu tx la tapi kerap mkn.. tghmlm pun saya terjaga cari mkn