2nd trimester berat naik mendadak

Salam...ad x ibu2 kt sni berat naik mendadak??normal ke?sy da msuk 21 mnggu...tp berat naik mendadak...seminggu naik 1kg..bp n bs sume ok...stress sbb skg da kne eod bp kt klnk😅

3 Balas

sama la..tadi checkup berat naik 3.3kg..lps raya..dgn open house..holiday..mkn sedap..hurmm xsgke naik..sllu maintain je..naik pn skilo..tp time pregnt hurmmm..dah kene cek BP 3x dlm 2 mgu ni..redha jela..tp HB dll semua ok..mslh obes ni xley bawak bincang..xmau g klinik kerap..kene paksa diri exercise n jaga pemakanan..semoga sis n bby sht2 je..jgn stress2..😊

Saya pon gitu jgk..tpi nurse ok je..x marah..hb pon ok je..jgn stress2 sis..

Sama.. Sy naik 1.5kg... Extra berat... Sb xde alahan