Berat

Berat saya naik mengejut sebanyak 53kg ke 58kg, dan di suspek kencing manis. Isnin nanti minum air gula lagi ?

5 Balas

saya baru sebulan dh naik 4kg. haha. dah minum air gula hari tu. tp belum dpt result. tp nurse x kol, rasanya result ok. sbb sy pun ada cek sndiri, bli mesin cek bacaan gula tu. dpt result normal. anak 1st dlu pun sama, berat naik banyak, tp gdm tkda.

4y ago

Glukometer.. Sy bru beli smalam rm65 kt frmsi.. Bnyk jnis n hrga pn len2..