Berat ibu

Spa kat sini berat naik mendadak slpas usia kndungan mncecah 35wk? Sya naik dari 53kg ke 58kg aduiyai

12 Balas

Sy lah salah sorang nye.. tetibe timbang naik 3kg.. tekezot😥😅 puas tiLik tiLik apala yg sy mkn sampai leh naik 3kg 3hari selepas jmpa Dr. Hahahaha 😂🤣😂🤣 mnx mnx semua zat p kat baby... Jgn ibu je membesar 😅😅😅 adehhh

sy naik dr 65 ke 70 pastu 73 75 skrg 77kg.. selang 2 mgu semua.. mgu depan baru kene minum air gula.. pdhl dh lewat dh.. skrg 36w6d.. 1st time kene minum air gula.. tak tahu apa nk buad takut sangkut je nt

Saya berat terlampau juga sbb kena bsp 2 week sekali. 70 ke 90. Bayangkan... mama2 yg menangandung tu boleh rasa kan over makan tu mcm mana. Hahahahaha

Sy 37 weeks.. Dari berat mula2 preggy 45kg, skrg 68kg. Dahsyat x 😅. Tp alhamdulillah..xde darah tinggi n kncing manis🙂

4y ago

Sama sis.. Sy buka buku 43.. Skrg 38 minggu dah 63.5

sy naik mndadak smpi minum air gula 😆 lepas abeh fasa alahan teruk selera mkn mnjadi² . .

Normal..da 37w dlu saya smggu naik 5kilo..berat sebelun hamil 55kg sampai 39w berat 79.5kg

4y ago

Kita besalin 39w 2day berat baby 3.50kg

Saya 34weeks 5 day berat terkini dah 69kg...😂😂😂😂😂

Saya 34 week darii 50 kg ke 60,3 kg...🤣🤣 makaa kuruss...

Saa 36w3d.. Saa naik drii 69kg ke 72kg.. Saa pun risau 😢

Saya 35wk hari tu 46 kg nk masuk 36 wk 51 kg 😂😂