Berat badan turun 🥺

Normal ke berat badan turun masa pregnant? Berat asal saya 58kg. Bila pregnant jadi 55. Tak lama lepas tu 53kg. Terkini 52kg. Agak risau 15weeks pregnant sekarang ni.

2 Balas

Normal kot..Sebab awal2 trimester tuu kita berdepan dengan alahan..Sama laa Saya pun berat turun jugaa masa booking sampai sekarang🤣..Selagi nurse xcakap ap,or doc xbunyi..alright kot..

slagi nurse xbebel ok kot. Sy maintain berat smpai 5 bulan. pastu Naik sekilo je