Air ketuban dh pecah tp ak masih BLM sakit LG perlukah ak g hospital,37weeks,ad sesiapa yang tahu.

Berasa pelik

Air ketuban dh pecah tp ak masih BLM sakit LG perlukah ak g hospital,37weeks,ad sesiapa yang tahu.
29 Balas

rasa nya nurse kt klinik dh bgtw panduan nk bersalin..dan tanda2 mahu bersalin..kurag air ketuban ke atau dh oecah ketuban semue kne pegi hospital..tq

Bukan ke nurse selalu pesan kalau air ketuban pecah segera ke hospital? Dalam buku pink setiap kali check up nurse akan tulis. Kakak .. jangan main2

pergi hospital cpt sis,,,jgn main2,,nyawa baby dlm bahaya jgk tu kalau sampai air ketuban kering mungkin bby akan kembali ke Syurga,,Allahu

apa apa tanda bersalin terus ke hospital dear , bahaya untuk awak& baby , semoga dipermudahkan segala urusan awak & baby ❣️

klau air ketuban dh pecah mmg kna cpt2 g hospital, tkut nt lma2 air ketuban kering & baby dh terberak dlm perut nt

antara tanda nk bersalin . kene pergi walaupun salah 1 . antaranya pecah ketuban, darah dh mula keluar n contraction .

kena pegi sis..cepat2 ke hospital .tanda nak bersalin la tu..nnt sakit la tu

masing-masing mulut mengalahkan makcik bawang nak bagi nasihat tapi cara kasar

3y ago

ea syaitan ada aku suruh kau komen ke

kami yg bace ni lagi la berase pelik dgn sis ni. haha

3y ago

Tu la. Air ketuban pecah tpi masih steady?😂 Anak dlm perut tu lemas laaaa kakkkkkkk.

sebaiknya pergi ke hospital dulu