KOS BERSALIN DI KELANTAN

hai momss..nak tanya berapa kos bersalin terkini hospital kerajaan especially kat kelantan..normal/czer..#firstmom #survey

1 Balas

normal xsampai 100 pun ..adik Sy beranak normal rm54 ringgit jer..HRPZ.. Sy PLK Czer xsampai 150 pun..

1mo ago

HRPZ mmg suami tak boleh masuk langsung kan? Sy first mom, kalau boleh nak suami ada waktu menahan sakit & bersalin tapi tu lah… mcm kena redha je kalau suami tak boleh masuk..