Kos bersalin normal / czer

Hi Mommies, Boleh share info pasal kos bersalin normal / czer di Hospital Serdang / Hospital Putrajaya / PPUM? Kalau boleh, nak latest harga. Tq!

1 Balas

Hai.. Sye bersalin 23 july di ppum. Normal RM 800 termasuk kos rawatan anak. Anak sye tak kena lampu.. Tapi ada kena ambil drh sbb sye ada gdm Sye semasa contraction pun xde ambil apa2 suntikan. Just pakai gas. Itu total trmasuk wad. Wad sye kena stay 4h 3m

4y ago

Lepas bersalin, baby mmg sntiasa dgn kita. Even kalau baby kena lampu pun, baby tu akan diletakkan sblh kita unless kalau kes2 baby yg ada problem, yg th kena asingkan le