nak tanye ??

Berapa weks blh bkk buku pink ya...

9 Balas

tergantung sejarah kehamilan sebelum ni. Saya Hamil Kali ke-2, 7w dah buka buku. coz Hamil yg pertama sejarah darah tinggi n asthma, so berrisiko. better telefon Kk Tanya dulu, takut dah pegi klinik dpt tarikh lain pulak

paling lewat 12 mggu la..tp sya ank ke-2 5 bln jgk baru buka buku..sbb rasa gerak2..almaklumlah..bdn dah berisi..xkabo yg dah mengandung..period plak on off..lg la🤭🤭🤭

8-12 week dah bole buka , saya masa buka buku pink usia kandungan dah 5 bulan😅 Saya tak perasan mengandung nasib nurse tak marah

Depend On KKIA . Ada Yg Awal Ada Yang Lewat . 😊

depends on the KKIA usually 8 to 12 weeks

ikut KKIA, ada yg 8w da ble buat bku pink

Ikut kkia sis

10 w ke atas

Sy 7 weeks