Scan kandungan

Berapa weeks kandungan baru boleh scan utk double check kita punya pregnancy? Sbb sy dah 2x ke klinik utk scan and tak disarankan utk scan sbb baby still kecik dalam 6weeks. kalau scan pun tak nampak. Sy nk scan sbb selalu sakit perut, risau juga. Atau perlu tunggu lagi 2 minggu baru scan?

2 Balas

sakit perut mcm mna tu mcm cramp ke? tu normal. asalkan xde keluar spotting. biasanya scan 12 week sis. masa kita nk buka buku pink. time ni dh nmpk janin dgn heartbeat 💓

2y ago

Hak ah sakit perut mcm cramp, mcm angin pun ada juga kadang2. Kalau normal sakit mcmtu, alhamdulillah. Takut juga sakit luar biasa. Sbb ni first baby so byk benda kita tktau sgt 🥺 Thankyou sis sudi jawab ❤️❤️