scan baby

hi mommy semua.. nk tanye la... selalu ke korang gi klinik swasta utk scan baby?? sebb kalau kk kan jarang2 nk scan.. tu nk tau.. berapa kekerapan korang gi scan baby or just tunggu scan baby di kk sahaja... sbb ni 1st pregnancy so macam excited nk scan baby.. kalau boleh tiap bulan nk scan sbb nk tau progress baby dlm perut??.. ada ke yg mcm kite? #13weeks4day

1 Balas

Kk scan bila perlu je.. sy scan swasta 2x, 1st utk dating scan, 2nd masa perut cramp mcm nk period time 11w.. appt sy kt klinik 6 minggu skali n ada scan setiap kali tu.. mmg rasa nk scan sllu sbb risaukn bby tp sbb kenkangan masa n bz keje so tpksala tggu scan klinik je